STOREVARDEN- NYTT BYGGETRINN

Prosjektet Natten Alpin har gleden av å presentere et nytt byggetrinn av de populære leilighetene vi har kalt Storevarden. Dette byggetrinnet består av 20 leiligheter hvor salgsstart av de 8 første er lørdag 15. august. Disse vil være innflytningsklare i september/oktober 2020. De øvrige 12 leilighetene er planlagt igangsatt i løpet av høsten 2020. Salget av disse starter når endelig tidspunkt for igangsettelse er fastsatt. Det er mulig å reservere leiligheter frem til salgsstart.

Leilighetsvelger – se alle leilighetene med bilder og priser

Informasjon om leilighetene

Storevarden er lettstelte leiligheter fordelt på 4-roms leiligheter i 1. etasje og 6- roms familie leiligheter som går over to-plan i 2 og 3 etasje. Alle leilighetene har høy standard og solfylt sydvestvendt beliggenhet med romslige balkonger helt inntil bakkene i Nesbyen Alpinsenter. Du har direkte tilgang til ski in/out for både alpin og langrenn. Enklere kan du ikke få det på fjellet.

Eksteriørmessig så vil du kjenne igjen materialvalg og stil som øvrig bebyggelse i Natten Alpin med bl.a. torv på tak, store vindusflater og bruk av skifer på pipene.

Prisliste