Ledige Leiligheter

Leilighet 508A

Arealeffektiv endeleilighet med 3 soverom (mulighet til å legge det ene soverommet til stuen dersom du ønsker en større stue). Bad/WC, vaskerom/WC, stue og kjøkken med utgang til 26 kvm terrasse som er delvis overbygget. Egen parkeringsplass i carport og sportsbod på 8 kvm.

Leilighet 508C

Arealeffektiv endeleilighet med 3 soverom (mulighet til å legge det ene soverommet til stuen dersom du ønsker en større stue), Bad/WC, vaskerom/WC, stue og kjøkken med utgang til 26 kvm terrasse som er delvis overbygget. Egen parkeringsplass i carport og sportsbod på 8 kvm.

Leilighet 508E

Arealeffektiv midtleilighet med 4 soverom, innvendig bod, bad/WC, vaskerom/WC, stue og kjøkken med utgang til 21 kvm terrasse. Egen parkeringsplass i carport og sportsbod på 8 kvm. Det er åpen himling i alle rom bortsett fra bad/WC og vaskerom/WC.

Leilighet 509D

Arealeffektiv endeleilighet med 4 soverom (mulighet til å legge det ene soverommet til stuen dersom du ønsker en større stue), Bad/WC, vaskerom/WC, stue og kjøkken med utgang til 26 kvm terrasse som er delvis overbygget. Egen parkeringsplass i carport og sportsbod på 8 kvm.

Gå til toppen