STOREVARDEN – NYTT BYGGETRINN

Natten Alpin har gleden av å presentere byggetrinn 4 av de populære leilighetene vi har kalt Storevarden. Dette byggetrinnet består av 10 leiligheter fordelt på en 6-mannsbolig og en 4-mannsbolig. Totalt er det nå bygget 66 leiligheter i Natten Alpin de siste fire årene hvor alle er solgt. Fellessalget startet nå i påsken med byggestart i april. Leilighetene er innflytningsklare november/desember 2021.

Informasjon om leilighetene

Storevarden er lettstelte leiligheter fordelt på 4-roms leiligheter i 1. etasje og 6- roms leiligheter som går over to-plan i 2 og 3 etasje. Alle leilighetene har MWC sin høye standard som du normalt kun finner i større hytter. Alle leilighetene har solfylte og romslige terrasser. Eksteriørmessig så vil du kjenne igjen materialvalg og stil som øvrig bebyggelse i Natten Alpin med bl.a. torv på tak, store vindusflater og pipene forblendet med skifer.

Leilighetene ligger helt inntil den nye tilbringerløypa til Nesfjellet Alpin som er bindeleddet med ny alpinbakke på 2.450 meter som åpner til vinteren og resten av alpinsenteret. I tillegg til å fungere som tilbringeløype så har den blitt en populær barnebakke for de minste. Fra leilighetene så sklir du enkelt ut i både alpinbakken og langrennsløypene hvor du enkelt kommer deg inn i fjellet ved å ta stolheisen opp til toppen eller de fine langrennsløypene nede på golfbanen kun 400 meter fra leilighetene. Enklere kan du ikke få det på fjellet.

Prisliste