STOREVARDEN – BYGGETRINN 5

NATTEN ALPIN

Natten Alpin er et større fritidsboligprosjekt som er under utvikling på Natten i Nesfjellet. Natten Alpin grenser helt inn til Nesfjellet Alpin sin nye tilbringerløype som åpnet nå i vinter og som binder sammen ny alpinbakke på hele 2450 meter (åpner kommende sesong) og resten av Nesfjellet Alpin sine bakker.

Tilbringerløypa har blitt en meget populær barnebakke for de aller minste noe som ønsker å stå alpint. Leilighetene har vist seg å være ekstra populære og dette er 5 byggetrinn vi går i gang med på fem år.

Det viktigste som er lagt til grunn for utviklingen av Natten Alpin er enkelheten ved bruk av leiligheten og områdene rundt. Jo enklere det er tilrettelagt, jo mer glede vil du få av leiligheten og mer kommer du til å bruke den. Det vi legger i enkelhet er at når du er på fjellet, så skal du slippe å bruke bil enten du skal stå alpin, langrenn, sykle eller gå turer. Her kan du la bilen skal stå til du reiser hjem. Vi vet at der man ikke har alle aktivitetene «rett utenfor døren» så blir man fort avhengig av å bruke bilen på fjellet. For mange blir det stressfaktor nr. 1. Det tar ikke bare unødvendig mye tid, men gjør at man blir avhengig av hverandre i forhold til transport dersom noen vil gå langrenn mens andre vil stå alpint.

Denne nærheten til aktivitetene har gjort Natten Alpin spesielt attraktiv for barnefamilier som kan slippe barna trygt ut i bakken på egen hånd.  Enkelhet er også det å slippe å tenke på oppussing og vedlikehold. Her kjøper du nytt og vedlikehold trenger du ikke tenke på mange år. Har du el bil så skal du ha din egen lader. Derfor har vi forberedt og lagt til rette for at du kan montere lader på din egen parkeringsplass. Ønsker du denne enkelheten, så er dette et prosjekt du bør se nærmere på.

NATTEN ALPIN STOREVARDEN

Natten Alpin Storevarden er betegnelsen på leilighetene i Natten Alpin. Hittil har vi bygget 52 leiligheter hvorav alle bortsett fra visningsleiligheten er solgt. I utviklingen av Natten Alpin Storevarden, har vi har lagt vekt på at alle leilighetene har høy standard, er areal effektive og har store romslige terrasser som er utrolig viktig for leiligheter side det blir uteplassen for de som kjøper leilighet.

NATTEN ALPIN STOREVARDEN – BYGGETRINN 5

Byggetrinn 5 består av 14 leiligheter i hvor nesten alle har 3 og 4 soverom. Leilighetene ligger sydvestvendt /vestvendt.

Den store forandringen i dette prosjektet, er at det er et carport-anlegg under bygget med en 8 kvm romslig bod i tilknytning til parkeringsplassen. Det er noe som har vært etterspurt tidligere, og nå kommer det. Carport anlegget på det øverste bygget er nå ferdig og leilighetsbygget starter man å heise i uke 4.

Vi har derfor lagt salgsstart til uke 7, hvor man da vil få et godt inntrykk av leilighetenes plassering.